Wie zijn wij?

Marcel
Marcel Geraeds is dirigent en entrepreneur.
Ik laat de kunst van leiderschap zien en ervaren middels het dirigeren van een orkest. Met muziek als spiegel wil ik mensen inspireren een diepere laag van leiderschap te ontwikkelen.
Als musicus ben ik werkzaam in de symfonieorkesten van Nederland waaronder het Koninklijk Concertgebouw Orkest en het Rotterdams Philharmonisch Orkest. Een keerpunt in mijn carrière kwam in 2010, toen ik het internationale dirigentenconcours Macon (USA) won. Daarna volgde uitnodigingen van zowel nationale als internationale symfonieorkesten. Mijn inzichten als dirigent en creatieve geest bleken een grote waarde te bezitten voor het bedrijfsleven. Mijn workshop ‘leiding geven, leiding nemen’ en cursus Business Maestro geven inzicht in de bijzondere wereld van het symfonieorkest en de dirigent, waarbij leiderschapsontwikkeling tot een kunst wordt verheven. Naast dirigent ben ik Certified Action Learning Coach (CALC) en pas deze filosofie toe bij het creatieve proces en de ‘kracht van de vraag’.
Stephanny
Stephanny Turton is bewegingskunstenares.
‘Ik inspireer mensen in beweging te komen, om hernieuwd met hun lichaam kennis te maken, door het veranderen van houding. Mijn werk staat in het teken van het versterken van de fysiologische samenwerking tussen ‘geest-spieren-ademhaling’. Dit maakt lichaam en geest soepel en daarmee (her)vind je de kracht van je lichaam. Naast mijn werk als danser en dansdocente volgde ik de Pilates-opleiding bij Marjorie Oron (Den Haag), Romana Kryzanowska (New York). Sinds 2004 leid ik de succesvolle Studio Art of Movement in Hilversum. Mijn rol binnen Business Maestro is 'hoofd en lichaam met elkaar in contact brengen'. Het bewustzijn van je eigen lichaam en houding draagt substantieel bij aan een gezonder lichaam, een authentiekere uitstraling en een helderder denkpatroon.’
Thierry
Thierry is organisatieontwikkelaar en counselor.
Ik breng nieuwe voorwaartse energie in organisaties en personen. Dit doe ik met hoofd, hart en benen in sync omdat ik hiermee de mensen méékrijg en dit de grootste kans op blijvend resultaat geeft. Resultaat is dat het gevoel, de focus en de structuur weer in de organisatie komt waardoor het business probleem wordt opgelost en het team het vermogen heeft om voortdurend te blijven sturen op de ambitie en de continuïteit van de organisatie, ongeacht de omstandigheden.
Mijn rol binnen Business Maestro is het consolideren van de losgemaakte patronen in een steviger fundament voor individu en team.
Bothalaan 1, 1217 JP Hilversum
info@businessmaestro.nl