Wie zijn wij?

Marcel
Marcel Geraeds is dirigent en entrepreneur.
Ik laat de kunst van leiderschap zien en ervaren middels het dirigeren van een orkest. Met muziek als spiegel wil ik mensen inspireren een diepere laag van leiderschap te ontwikkelen.
Als musicus ben ik werkzaam in de symfonieorkesten van Nederland waaronder het Koninklijk Concertgebouw Orkest en het Rotterdams Philharmonisch Orkest. Een keerpunt in mijn carrière kwam in 2010, toen ik het internationale dirigentenconcours Macon (USA) won. Daarna volgde uitnodigingen van zowel nationale als internationale symfonieorkesten. Mijn inzichten als dirigent en creatieve geest bleken een grote waarde te bezitten voor het bedrijfsleven. Mijn workshop ‘leiding geven, leiding nemen’ en cursus Business Maestro geven inzicht in de bijzondere wereld van het symfonieorkest en de dirigent, waarbij leiderschapsontwikkeling tot een kunst wordt verheven. Naast dirigent ben ik Certified Action Learning Coach (CALC) en pas deze filosofie toe bij het creatieve proces en de ‘kracht van de vraag’.
Stephanny
Stephanny Turton is bewegingskunstenares.
‘Ik inspireer mensen in beweging te komen, om hernieuwd met hun lichaam kennis te maken, door het veranderen van houding. Mijn werk staat in het teken van het versterken van de fysiologische samenwerking tussen ‘geest-spieren-ademhaling’. Dit maakt lichaam en geest soepel en daarmee (her)vind je de kracht van je lichaam. Naast mijn werk als danser en dansdocente volgde ik de Pilates-opleiding bij Marjorie Oron (Den Haag), Romana Kryzanowska (New York). Sinds 2004 leid ik de succesvolle Studio Art of Movement in Hilversum. Mijn rol binnen Business Maestro is 'hoofd en lichaam met elkaar in contact brengen'. Het bewustzijn van je eigen lichaam en houding draagt substantieel bij aan een gezonder lichaam, een authentiekere uitstraling en een helderder denkpatroon.’
Frank Campman
Frank wil een bijdrage geven dat mensen zich gehoord voelen, dat de wijsheid uit het team wordt gehaald, dat mensen met meer plezier deelnemen aan een team omdat ze de vaardigheid om dit te doen en te borgen hebben doorontwikkeld en dat dat alles leidt tot een verbeterd en relevanter teamresultaat en organisatiebijdrage. Dat is wat hem drijft!

Frank is een action learner in hart en nieren. Niet alleen heeft hij de action learning MBA in 2002 with distinction afgerond, maar hij was ook algemeen directeur van de action learning Business School Nederland en CEO van Action Learning Business School Nederland International. Frank is een gecertificeerd Professional Action Learning Coach en heeft vele teams en organisaties in hun professionele ontwikkeling begeleid. Zowel inhoudelijk als op gedrag en teamproces. En is Frank lid van de Global WIAL board geweest.

Binnen WIAL Nederland is Frank algemeen directeur, programma manager en kwartiermaker van klant Community of Practice programma’s. Daarnaast is Frank Senior Action Learning Coach binnen diverse programma’s en actie-leergangen
Koninginneweg 93a, Hilversum
info@businessmaestro.nl