Business Maestro 3 daagse

Naar de essentie van leiderschap door te dirrigeren

Business Maestro laat het individu bewust worden van de essentiële verbinding tussen hoofd en lichaam en wat dit doet met jezelf, jouw leiderschap en je team. Tevens brengen we het hoofd en lichaam van de organisatie in kaart en creëren we samen een route hoe beide elementen te verankeren in de organisatie op een wijze die geaccepteerd wordt. 


Duur: 2+1 dagen

Ga naar de 1-daagse cursus

We doen dit door middel van dirigeren en het Action Learning gedachtegoed. Orkestmusici zijn ultiem getraind in het lezen van het karakter van het individu en vertalen dit rechtstreeks in hun muziek. De muziek is de directe reflectie van jouw leiderschap. In een 3-daagse cursus Business Maestro leer je kijken en luisteren door de ogen van een dirigent en maak je je eigen partituur van jouw organisatie. 

De kunst van het leiderschap

Je beheerst het ambacht van het leiderschap. Maar je wil een volgende stap. In plaats van de wetenschap achter effectiviteit en invloed ben je op zoek naar betekenis en zelfbewustzijn, ofwel de essentie van het leiderschap. Dirigeren is naast ambacht vooral persoonlijkheid. De muziek van de musici is de meest directe en eerlijke spiegel van je acties.
Met  strijkkwartet of groter orkest naar wens
Helemaal verzorgd en op een inspirerende lokatie
Over de essentie van leiderschap, lichaamstaal en communicatie
Over de kracht van kwetsbaarheid

Trainers

Aanmelden via: Data 2024: Investering:
info@businessmaestro.nl 11,12,28 juni Inschrijven
10,11,27 sep Inschrijven
8,9,25 okt Inschrijven
5,6,22 nov Inschrijven
3 daagse cursus € 3.250,-
arrangement € 345,-
Aantal deelnemers: 

8-12

Koninginneweg 93a Hilversum
info@businessmaestro.nl